Praktische informatie Skeelertocht

Clinics

skeeler-clinic

Op zaterdag is vlak voor de skeelertocht om 09.30 uur de clinic in het centrum van Hallum onder leiding van Bob de Jong.

Lees meer over de clinics van 2018 in dit nieuwsbericht.

Parkeren

Deelnemers van de Bartlehiem Skeelertocht kunnen parkeren op het parkeerterrein van zwembad De Sawn Stjerren. Toeschouwers wordt verzocht om zoveel mogelijk het parcours vrij te houden. Ook dienen aanwijzingen van verkeersregelaars te worden gevolgd.

Gratis Parkeren

Verzorgingsposten

verzorgingspost-skeeleren

Tijdens de Bartlehiem Skeelertocht staan op verschillende punten verzorgingsposten. Bij deze verzorgingsposten staan vrijwilligers met water en sportdrank voor de deelnemers. Ook zijn bij de verzorgingsposten EHBO’ers aanwezig zijn.

Tribune en scherm

Voor de bezoekers van de Bartlehiem Skeelertocht staat er ook dit jaar een tribune. De tribune staat bij de Start/Finish lijn en zorgt ervoor dat toeschouwers goed zicht hebben op het spektakel.

Ook zal er dit jaar een groot scherm zijn waarop de wedstrijd live is te volgen! 

Omkleden en garderobe

Deelnemers van de Loop van Hallum en de Bartlehiem skeelertocht kunnen gebruik maken douche en kleedruimte in MFC ’t Trefpunt. 

Let op: het achterlaten van spullen is op eigen risico. 

 

Reglementen

De organisatie van deze tocht is in handen van de Stichting Bartlehiem Skeelertocht Ferwerderadiel te Hallum, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB). Dit betekent dat voor de wedstrijd de regels, richtlijnen en verplichtingen van de KNSB worden gevolgd.