Deelnemers Wielerronde

Als organisatie hopen we natuurlijk op zoveel mogelijk renners om de toeschouwers in Hallum een mooie koers te laten zien. Schroom daarom niet en schrijf je nu in!

Deelname aan de Wielerronde van Hallum is op eigen risico.
Er wordt gereden in één peloton met Amateurs en Sportklasse renners.
Deelnemers dienen minimaal in bezit te zijn van een KNWU Basislidmaatschap of een dagkaart aan te schaffen. 

 

Inschrijven

Er kan tot drie uur voor aanvang van de wedstrijd online worden ingeschreven.
Dag inschrijving is ook mogelijk. Dit kan vanaf 18:00 tot 19:15 bij de wedstrijdorganisatie in MFC ’t Trefpunt.
Deelnemers kunnen zich melden bij de wedstrijdorganisatie in MFC ’t Treftpunt.
Kleedkamers en douches zijn beschikbaar in de sporthal van MFC ’t Trefpunt aan de Singel 7.

Deelnemerslijst

De deelnemerslijst van de Wielerronde van Hallum is op deze pagina te vinden. 

 

MyLaps Transponder verplicht

De tijdsregistratie wordt verzorgd door WV Snits. Hierbij gebruikt WV Snits het systeem van MyLaps om de tijden, snelheden en rondes van alle deelnemers te registreren. Een transponder is verplicht bij deelname aan de wielerwedstrijd van Hallum. Als deelnemer dien je je transpondernummer door te geven, anders is online inschrijven niet mogelijk.

Huren ProChip-transponder

Het is mogelijk om op de wedstrijddag een transponder te huren van WV Snits bij de inschrijftafel. Er zijn tien transponders beschikbaar op de wedstrijddag. Deze kunnen niet worden gereserveerd. Omdat je je niet kunt voorinschrijven zonder chip, dien je je in dit geval tussen een uur en een half uur voor de wedstrijd bij te schrijven via het inschrijfformulier (zie de website van WV Snits voor meer info, onder het kopje Bijschrijven).
Bij het huren van een transponder is legitimeren verplicht. Dit kan met je KNWU-licentie, WV Snits-clubpas, rijbewijs of bankpas. De huurprijs van een transponder is €10,00 per wedstrijd. De borg bedraagt €25,00. De borg volstaat door het huur/machtigingsformulier bij de inschrijftafel in te vullen.
Het inleveren van de gehuurde transponder kan tot 2 uur na afloop van een wedstrijd. Retourneer je de transponder niet binnen 2 uur dan is WV Snits gemachtigd om de borg van €25,00 te incasseren. Heb je binnen 5 dagen de transponder nog niet geretourneerd dan is WV Snits gemachtigd om een bedrag van €100,00 te incasseren. 

Reglementen

De organisatie van deze wedstrijd is in handen van de Stichting Bartlehiem Skeelertocht Ferwerderadiel te Hallum, in samenwerking met WV Snits. Dit betekent dat voor de wedstrijd regels, richtlijnen en verplichtingen van de WV Snits worden gevolgd. De reglementen zijn hier te vinden.