Bartlehiem Skeelertocht

Wedstrijd Bartlehiem Skeelertocht

Naast het feit dat de Bartlehiem Skeelertocht van zichzelf al een bijzondere wedstrijd is, is de Bartlehiem Skeelertocht ook nog eens het Open Nederlands Kampioenschap. De wedstrijd wordt vaak gekenmerkt door zware omstandigheden. Het ene jaar liggen de wegen er slecht bij en het andere jaar zorgt een flinke regenbui voor nog zwaardere omstandigheden. Als organisatie hopen wij natuurlijk dat er een mooie, sportieve en eerlijke wedstrijd wordt verreden. 

Inschrijven

Wedstrijddeelnemers kunnen zich nu inschrijven op deze website van de KNSB.

Deelnemers

De deelnemerslijst voor de komende Bartlehiem Skeelertocht kunt u vinden op deze pagina

Rondemiss Anna Jouta

De lekkerste kussen en mooiste bloemen komen dit jaar bij de prijsuitreiking na zowel de Wielerronde van Hallum als de Bartlehiem Skeelertocht van Anna Jouta uit Hallum. Anna is 19 jaar en zelf sporten betekent voor haar onder meer bootcamp en af en toe hardlopen. Skeelers heeft ze ook wel, maar daar is ze wat minder fanatiek op. Grote bewondering heeft Anna dan ook voor de deelnemers in de Bartlehiemtocht. 

Dit jaar heeft Anna haar opleiding Management for Beauty and Wellness afgerond. “Komend jaar neem ik een tussenjaar om te werken en misschien te reizen, maar vooral om veel leuke dingen te doen en goed na te denken over een studiekeuze op het HBO volgend jaar. Ik heb op dit moment nog verschillende bijbaantjes”, zegt ze. 

Hobby’s heeft Anna overigens genoeg: terrasjes doen met vriendinnen, winkelen, op vakantie gaan en vooral lekker druk zijn met leuke dingen. 

Als Rondemiss staat Anna er modieus bij met dank aan sponsor Meneer & Mevrouw Hoekstra aan de Langebuorren 29 in Stiens.

Ronde miss Anna Jouta