Praktische informatie

Prijzenschema

Wielerronde van Hallum

Voor de deelnemers aan de wielerronde liggen er mooie prijzen klaar. Met een prijzenpot van €500,- én nog andere prijzen voor de premie sprints betekent dit dat de renners er vast en zeker een spektakel van gaan maken. 

Muziek/entertainment ​

Tijdens de koers is er een tent met muziek aanwezig. Ook kunnen toeschouwers hier een hapje en drankje krijgen. Direct na afloop van de koers zullen de winnaars worden gehuldigd op het podium. De tent is hierna ook nog geopend voor een kleine borrel.

Tribune

Verder is er voor de bezoekers van de Wielerronde in Hallum een tribune om de koers goed te kunnen volgen. De tribune staat ter hoogte van de Start/Finish lijn en zorgt ervoor dat toeschouwers goed zicht hebben op de eindsprint.

Parkeren

Deelnemers en toeschouwers van de Wielerronde van Hallum kunnen parkeren op het parkeerterrein van zwembad De Sawn Stjerren. 

Gratis Parkeren

Omleidingen/veiligheid

Tijdens de wielerronde zal het parcours volledig autovrij worden gemaakt. Er wordt nadrukkelijk gevraagd aan aanwonenden van het parcours om hun auto van de route te halen. 

Voor de toeschouwers zijn er verschillende oversteekplaatsen. Bij deze oversteekplaatsen en kruisingen staan verkeersregelaars. Aanwijzingen van verkeersregelaars dienen te worden gevolgd. Voor de veiligheid van de renners rijdt er tijdens de wedstrijd voor het peloton een motor en de achter het peloton een bezemwagen.